9 nga këpucët më të mira për të provuar në 2022

9 nga këpucët më të mira për të provuar në 2022

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Këpucët e drejtimit janë një artikull kryesor në veshjet e stërvitjes së shumë njerëzve. Duke veshur këpucë të përshtatshme vrapimi për çdo terren, një person mund të përmirësojë performancën e tyre dhe të zvogëlojë mundësinë e dëmtimit. 10

 • Më e mira për ndër-vendin: Brooks Mach 19 pa spik pa spik
 • Më e mira për shumicën e terreneve: Inov-8 Roclite 275
 • Më e mira për Trajnimin e Qëndrueshmërisë: Adidas SL2
 • Më e mira për uljet e buta: Asics Dynablast
 • Më e mira për trajnime të përziera: Hoka One Challenger Atr 6
 • Këpucët më të përshtatshme të vrapimit do të ndryshojnë midis individëve bazuar në Preferencat e tyre të ushtrimit dhe ato që ata i shohin të dëshirueshme në këpucë. Prodhuesit gjithashtu mund të ndryshojnë ndërtimin e një këpucësh vrapimi për ta bërë atë më të përshtatshëm për meshkujt ose femrat, ndërsa një person transgjinor mund të shikojë në preferencat e tyre, stilin e drejtimit dhe këmbët për të zgjedhur një këpucë të përshtatshme.

  kjo Artikulli do të shqyrtojë se çfarë të kërkoni në një këpucë vrapimi, me disa shembuj kryesorë për t’u marrë parasysh. :

  • Lloji i ushtrimit: MNT zgjedh këpucë që janë të përshtatshme për një gamë të stërvitjes, të tilla si gjurmët, gjurmët dhe vrapimi ndër-vend.
  • Karakteristikat: MNT zgjedh Këpucë që kanë karakteristika të ndryshme, të tilla si thumba për terrene më të vështira, dhe mbështjellës shtesë për të ndihmuar në uljen e ndikimit. >

   9 nga këpucët më të mira të vrapimit

   Tregu i këpucëve ofron një gamë të gjerë të këpucëve vrapuese për të blerë. Më poshtë, ne ofrojmë një listë të këpucëve vrapuese të përshtatshme për terrene të ndryshme.

   Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu. > Pro: Njerëzit mund të rregullojnë nivelin e tërheqjes duke hequr thumba në këtë këpucë. mos renditni peshën e kësaj këpucë. thumba të heqshme dhe vijnë në tre kombinime ngjyrash. Kompania deklaron se këto tipare lejojnë që këpucët të jenë frymë, të rehatshme dhe të lehta. Për vendin ndër-: Brooks Mach 19 pa spik

  • Lloji i ushtrimit: Kjo këpucë është e përshtatshme për pista dhe ndër-vend.
  • Pro: Këpucët janë të lehta dhe ka mirë Tërheqje. Drop Toe: Brooks nuk rendit rënien e thembrës së thembra e kësaj këpucë. Prodhuesit projektuan këpucën për të shfaqur një pjatë të sipërme ultralight të sipërme dhe të gomës. H3> Më e mira për drejtimin e gjurmëve: Saucony Peregrine 12
  • Lloji i ushtrimit: Kjo këpucë është e përshtatshme për vrapimin e gjurmëve. .
  • Con: Rishikuesit thonë se kjo këpucë mund të mos jetë e përshtatshme për njerëzit me këmbë më të gjera. LI
  • Rënia e thembrave të thembra: Kjo këpucë ka një rënie të thembrave prej 4 milimetra (mm).

  Ajo ka një pjesë të jashtme të dizajnuar për të siguruar tërheqje në terrene të paparashikueshme. Uppers e ricikluar sigurojnë mbrojtje fleksibël nga elementët e gjurmëve.

  Një pllakë e re shkëmbore siguron mbështetje dhe mbrojtje, si dhe rezistencë ndaj lagështirës. Këpucët përmban jastëk dhe një oxhak çorape të konturuar.

 • Pro: Kompania ofron një politikë të kthimit 30-ditor për njerëzit që dëshirojnë të provojnë këpucët në shtëpi. Sipërfaqet.
 • Pesha: Kjo këpucë peshon 6.98 oz. P> Kjo në drejtimin e këpucëve Cloudflow vjen në pesë ngjyra dhe peshon vetëm në 6.98 oz. Kompania thotë se këpucët përmban Helion Superfoam, duke e bërë atë të lehtë dhe të rehatshme. Kompania gjithashtu ofron një politikë të kthimit 30-ditor për ata që dëshirojnë të provojnë këpucët në shtëpi. > Lloji i Ushtrimit: Kjo këpucë është e përshtatshme për vrapimin e gjurmëve. mos ofroni një përshtatje të sigurt.
 • Pesha: Këpucët peshojnë 9.625 oz. /UL>
 • Inov-8 Roclite 275 është një këpucë që vrapon në shteg të përmirësuar me grafen që përmban një pjesë të sipërme të sipërme të rrjetës për të mbrojtur këmbën nga rreziqet e shtegut.

  Këpuca gjithashtu vjen me një kapak gome gome , gjuha e mbushur dhe pjesa e jashtme e gomës për të siguruar tërheqje kundër një larmie shtigje. . 0.3

  • Lloji i ushtrimit: Kjo këpucë është e përshtatshme për trajnimin e qëndrueshmërisë.
  • Pro: Rishikuesit thonë se kjo këpucë ka tërheqje të mirë dhe është e qëndrueshme. > Con: Këpucët mund të mos sigurojnë aq shumë tërheqje në terren të përafërt.
  • Pesha: Adidas nuk tregon peshën e kësaj këpucë. Rënia e thembrës së thembra prej 8 mm.
  • me të paktën 50% materiale të ricikluara. Këpucët janë krijuar për të siguruar mbështetje dhe siguri për vrapime të qëndrueshmërisë dhe punë me shpejtësi njësoj. Këpucët janë të përshtatshme për ushtrime që kërkon mbështetje neutrale. Mjaft jastëk.
  • Kompania pretendon se kjo lejon që këmba të pranojë tokën me secilin hap për kthim të shpejtë, efikas të energjisë. Përdoruesi shkon. Disa recensentë deklarojnë se kjo këpucë siguron një nivel të mirë të jastëkut. 8.8 oz. Përvojë e përgjegjshme nën këmbë gjatë vrapimit të tyre. Asics thekson lidhjen e materialit të tij fluturues, i cili ndihmon në gjenerimin e uljeve të buta.

   Më e mira për trajnim të përzier: Hoka One Challenger ATR 6

  • Lloji i Ushtrimit: Kjo këpucë është e përshtatshme për vrapimin e gjurmëve. Të gjitha terrenet. : Kjo këpucë ka një rënie të thembrës së thembra prej 5 mm.
  • pëlqejnë të përziejnë vrapimin e tyre. Ai gjithashtu përmban një jastëk cistat mashtrim të moderuar me shtresa të dyfishta të rrjetës për të mbajtur këmbët të freskëta pavarësisht nga aktiviteti. Mbi këmbët e tyre, modeli i vrapimit dhe lloji i sipërfaqes ku vrapojnë. Industria e këpucëve gjithashtu mund të përdorë disa terma ose përkufizime për të përshkruar këpucët e tyre të vrapimit.

   a